Onze plus punten

  • wij nemen graag de tijd voor u
  • de meeste diensten onder één dak
  • wij werken met de modernste technieken
  • wij kunnen het gehele website onderhoud overnemen
  • ons team staat voor u klaar als u er even niet uitkomt
  • ook buiten onze reguliere openingstijden kunnen wij afspreken
  • lekkere Agust koffie van Il-limone

Security nieuws WannaCry ransomware uitbraak

21-06-2017

Het stof is inmiddels neergedaald na de wereldwijde WannaCry ransomware uitbraak van afgelopen maand. Als ESET-klant was u vanaf het begin beschermt tegen deze vorm van ransomware.

Security Alert - WannaCryptor Ransomware

12-05-2017

Afgelopen vrijdag, 12 mei 2017,  werden verschillende organisaties wereldwijd getroffen door ransomware met de variantnaam WannaCry / WannaCrypt0r.20. Deze ransomware gebruikt een kwetsbaarheid in een onderdeel van Windows om zichzelf te verspreiden en kan een systeem infecteren zonder interactie van een gebruiker.

Nieuwe website Molenaar Deco Finish

28-04-2017

Karien en Kim Molenaar, moeder en dochter, runnen al een aantal jaren het bedrijf Molenaar Deco Finish in Nijverdal. De showroom is elke dinsdag geopend van 9.30 uur tot 17.00 uur, maar er kan 24/7 worden besteld via de nieuwe responsive website met webshop.

Nieuwe website Bouwbedrijf Pos en Zanoli

21-04-2017

Bouwbedrijf Pos & Zanoli heeft al sinds 1960 een stabiele historie. Door hun ervaringen, kennis, vakmanschap en bereidheid tot samenwerking zijn ze een vertrouwd adres in de stad Utrecht en haar omgeving. Brosis.nl heeft voor Pos & Zanoli de website gebouwd.

Nieuwe website de Schuurmanhoeve

07-04-2017

De Schuurmanhoeve fokt Mini Appaloosa's. Dit zijn paardjes die ca 80 tot 100 cm hoog worden (stokmaat). Om deze paardjes snel en goed op het internet te presenteren hebben wij een nieuwe Site to Edit CMS website gebouwd.

Nieuwe website DTC 07

25-03-2017

Voetbalvereniging DTC '07 uit Lattrop en Tilligte was op zoek naar een website die snel, simpel en goed te onderhouden is met een koppeling naar de KNVB informatie.

Nieuwe sjabloon GSM Wonen

11-03-2017

Voor de website van GSM Wonen en Slapen heeft Brosis.nl een nieuw sjabloon ontworpen. De vormgeving van deze Site to Edit CMS-website kan vervangen worden zonder dat de gehele website opnieuw opgebouwd moet worden.

Virtuele showroom Keuken en Bad Almelo

09-03-2017

De virtuele showroom van Keuken en Bad Almelo is gereed. Brosis.nl heeft een responsive vormgeving gemaakt die door de medewerkers van Keuken en Bad Almelo simpel voorzien kan worden van informatie met behulp van ons gebruiksvriendelijke Site to Edit CMS.

Nieuwe sjabloon Loadbank.eu

24-02-2017

Loadbank.eu is een website van Haarhuis Generatoren over Ohmse Loadbanks. Brosis.nl heeft hiervoor een nieuw responsive sjabloon gemaakt. Met ons Site to Edit CMS is de website simpel bij te werken.

Website Twentse Verlichte Carnavals Optocht

15-02-2017

Brosis.nl heeft voor de De Twentse Verlichte Carnavals Optocht een nieuwe sjabloon ontworpen voor hun Site to Edit CMS website. De organisatoren kunnen met behulp van het website beheer systeem snel en simpel de website voorzien van het laatste nieuws, up-to-date gegevens en foto’s.

Nieuwe website Bouwbedrijf Kamphuis

10-02-2017

Brosis.nl heeft voor Bouwbedrijf Kamphuis een nieuwe website ontwikkeld onder ons Site to Edit Content Management System. De website is geheel responsive opgebouwd zodat deze ook te bekijken is op een smartphone en tablet pc.

Kwetsbaarheid in Wordpress 4.7.1 en lager ontdekt updaten noodzakelijk

03-02-2017

Wordpress heeft een nieuwe versie uitgebracht in verband met een grote kwetsbaarheid die kwaadwillenden ongeoorloofd toegang biedt tot uw omgeving.

Website Carnaval Geesteren

18-01-2017

Zondag 26 februari 2017 is het weer tijd voor de jaarlijks terugkerende Papsleef`n dag! Carnaval op en top!
Dit ultieme carnavalsfestijn wordt natuurlijk uitbundig en vol gezelligheid en vertier gevierd na afloop van de grote Papsleef'n optocht.

Je verbinding is niet privé waarschuwing. Oplossing: SSL Certificaat.

12-01-2017

Krijg jij sinds kort een waarschuwing bij het openen van je website? Hoogstwaarschijnlijk maak je dan nog geen gebruik van een SSL Certificaat. De meest gebruikte browsers Chrome, Firefox en Safari tonen vanaf 2017, allemaal op een eigen manier, een duidelijke melding als een website niet beveiligd is met een SSL Certificaat. Natuurlijk is de website nog wel gewoon te bezoeken, maar de bezoekers zullen zich in elk geval afvragen wat er aan de hand is.

Like en share actie op Facebook, hoe kies je een winnaar? (2016)

01-12-2016

Heb je veel likes gekregen op je like en share actie? Dan moet je nog een winnaar kiezen. Je kunt natuurlijk alle namen overschrijven of typen, deze in een emmer stoppen en er één uittrekken, maar het kan gemakkelijker.