Verjaardagsboxtubbergen.nl met dank aan Brosis IT uit Geesteren

05-09-2020

De geheel vernieuwde website is voorzien van de nodige informatie over de Verjaardagsbox. Dankzij de kennis en jarenlange ervaring van Richard en Jenny Hilberink is het gelukt om een website te realiseren die overzichtelijk, werkbaar en vooral eenvoudig te beheren is. Dit laatste is gelukt dankzij een door Brosis IT zelf ontwikkeld content management systeem: Site to Edit.

Beperking looptijd SSL naar 1 jaar

01-09-2020

Zoals al eerder aangekondigd wordt de looptijd van SSL certificaten vanaf 1 september 2020 verder beperkt naar 1 jaar.

Apple was de eerste browser die aankondigde per 1 september 2020 geen SSL certificaten met een looptijd langer dan 398 dagen meer toe te staan. Onlangs hebben ook Google en Mozilla aangekondigd vanaf 1 september geen certificaten met een langere looptijd meer te accepteren. 

Letís Encrypt trekt 3 miljoen certificaten in vanwege een bug

04-03-2020

Let’s Encrypt trekt vanwege een bug in de validatie 3 miljoen Let’s Encrypt SSL certificaten in. Doordat validatie niet op de juiste wijze heeft plaatsgevonden kan Let’s Encrypt niet langer de authenticiteit van deze certificaten garanderen.

Chrome gaat http-downloads vanaf https-sites blokkeren

18-02-2020

Vanaf midden mei 2020 gaat Google Chrome downloads blokkeren die niet via een beveiligde verbinding verlopen. Google Chrome is één van de populairste browsers op dit moment.

Afgelopen jaren hebben wij gezien dat verschillende grote browsermakers beveiligings-gerelateerde keuzes hebben gemaakt die een hele grote impact hebben op het dagelijks internetgebruik. Deze maal is Google Chrome aan de beurt: zij hebben aangekondigd in de toekomst alle HTTP downloads op een HTTPS website te blokkeren.

Uit de krant: Brosis IT diensten van ontwerp logo tot complete website

01-12-2019

Artikel in Op en Rond de Essen.

Brosis is een samenvoeging van de Engelse woorden brother (broer) en sister (zus). Tevens is het de naam van het IT-bedrijf van Richard Hilberink (47). Hij startte de zaak twintig jaar geleden samen op met zijn zus Inge. Na een jaar ging Richard alleen verder en wordt inmiddels al jarenlang bijgestaan door zijn vrouw Jenny. Dit jaar viert Brosis IT diensten haar twintigjarig bestaan.

Stel je SPF-records in

22-11-2019

Een veelgehoord probleem, “mijn mail beland in de spam of komt niet aan”, met soms verregaande consequenties. En dat allemaal omdat de herkomst van de inkomende e-mails niet geverifieerd kan worden.  Met een goed SPF (Sender Policy Framework) record kun je dit probleem grotendeels oplossen. 

.SHOP domein registreren

11-11-2019

De .shop domeinextensie is geschikt voor iedereen die een winkel heeft. Zeker als je een webshop hebt, mag een .shop domeinnaam niet ontbreken.

Bezoekers kunnen met één klik jouw website vinden in de zoekmachines. .shop is voor zowel Nederlands als de rest van de wereld zeer geschikt.

Nu .shop eerste jaar voor slechts € 4,99. Klik hier om te bestellen.

Zeg een domeinnaam nooit zomaar op!

18-07-2019

Een domeinnaam opzeggen is de laatste jaren een groot veiligheidsrisico gebleken. Nu denken jullie natuurlijk dat dit een goed verkoop verhaal is, maar ik probeer hieronder de risico’s uit te leggen.

Als een domeinnaam vrij is kun je deze registreren. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Soms komt er een moment dat je een domeinnaam niet meer zelf wilt gebruiken. Je bent gestopt met je bedrijf, je hebt deze verkocht, je hebt een andere oplossing gevonden voor de e-mail of het project is afgelopen.

Maak back-ups van Office 365-data, want Microsoft doet dat niet

05-06-2019

Veel duidelijker kunnen wij het niet vertellen als in de titel. Steeds meer mensen maken gebruik van Office 365 om de simpele reden dat het makkelijker en sneller werkt en je overal bij je gegevens kunt komen. Hierbij wordt ervan uitgegaan dat Microsoft wel een back-up maakt van alle data. Helaas is dat niet het geval. Het is dus van groot belang om deze back-up nu te regelen!

Brosis.nl nu ook via WhatsApp bereikbaar

31-05-2019

WhatsApp heeft wereldwijd meer dan één miljard gebruikers. In Nederland zijn dat er bijna 11,5 miljoen. Het is voor vrijwel iedereen een alledaags communicatiemiddel en vooral zeer laagdrempelig. Dit past bij Brosis.nl en daarom hebben wij ervoor gekozen om ook via WhatsApp bereikbaar te zijn.

Nieuw klantenportal Brosis.nl ~ Realtime registreren

15-03-2019

Het was even werk maar het resultaat mag er zijn: ons nieuwe klantenportaal is vanaf februari 2019 in gebruik genomen. Dit heeft voor jullie een aantal supervoordelen.

Gevaarlijke fout ontdekt in Chrome webbrowser: Ďupdate meteení

07-03-2019

Google raadt gebruikers aan om meteen een dringende update door te voeren in Chrome, de browser van de internetgigant. Deze week werd ontdekt dat er een gevaarlijke bug schuilt in de browser die hackers kan helpen bij het uitvoeren van een cyberaanval.

Update Site to Edit CMS versie 2019.4.01

04-03-2019

Wij hebben een nieuwe versie van Site to Edit CMS gelanceerd: versie 2019.4.01. In deze versie zitten een aantal zichtbare en niet zichtbare verbeteringen. Een aantal zichtbare aanpassingen zijn...

Spoofing waarschuwing

13-12-2018

Het vervalsen van een e-mail adres en vandaaruit e-mail (spam) te vesturen noemen we Spoofing. Op dit moment gebeurd dit helaas zeer vaak.

Comodo CA heet per 1 november Sectigo

01-11-2018

Een nieuwe naam voor Comodo maar dezelfde goede oplossingen. Comodo heet vanaf nu Sectigo!Waarom Brosis.nl

Ervaring sinds 1998 in het bouwen en hosten van internet sites en IT diensten.

Alles onder één dak

Bij Brosis.nl vindt u alle oplossingen voor uw website, IT en marketing.

 Persoonlijke service

U kunt rekenen op de beste support, de laatste kennis en inspiratie op het gebied van hosting, design en IT.

Ruim 20 jaar ervaring

Brosis.nl heeft sinds 1999 ervaring in webdesign, hosting, reclame en IT diensten.