Onze plus punten

  • wij nemen graag de tijd voor u
  • de meeste diensten onder één dak
  • wij werken met de modernste technieken
  • wij kunnen het gehele website onderhoud overnemen
  • ons team staat voor u klaar als u er even niet uitkomt
  • ook buiten onze reguliere openingstijden kunnen wij afspreken
  • lekkere Agust koffie van Il-limone

Nieuwe versie Site to Edit CMS

01-11-2017

Wij hebben een nieuwe versie van SIte to Edit CMS gelanceerd, versie 2017.3.15. In deze versie zitten een aantal zichtbare en niet zichtbare verbeteringen.

Populaire software CCleaner geinfecteerd met malware

18-09-2017

CCleaner, een populair programma om de pc mee op te schonen, is afgelopen maand door Cybercriminelen voorzien van kwaadaardige software. Hierdoor hebben de Cybercriminelen mogelijk toegang gekregen tot miljoenen apparaten.

Nieuwe website voor Haarhuis Generatoren

14-09-2017

Brosis.nl maakte voor haarhuis-generatoren.nl een geheel nieuwe vormgeving. De website is responsive gebouwd zodat deze ook gebruiksvriendelijk voor je telefoon, ipad of tablet is en maakt gebruik van een Comodo SSL cerificaat voor een versleutelde verbinding.
 

Nieuwe website Van Der Vegt LBT

28-08-2017

Brosis.nl heeft voor Van der Vegt LBT een geheel op maat gemaakte website gerealiseerd. Deze website is responsive (geschikt voor smartphone en ipad / tablet) gebouwd en natuurlijk gemakkelijk zelf te onderhouden met ons Site To Edit CMS. De seo teksten zijn geschreven door onze eigen tekstschrijvers.

Let Op! Spookfacturen Office 365

01-08-2017

Er gaan momenteel weer veel spookfacturen in de ronde. Fraudehelpdesk maakt momenteel melding van een spookfactuur betreffende Office 365. 

Nieuwe website Camping de Bosrand

05-07-2017

Voor onze camping hebben we Brosis.nl benaderd om onze website te maken. Na een persoonlijk gesprek en een rondleiding over ons vakantiepark, wat Richard en Jenny zelf voorstelden, hebben wij besloten de website aan Brosis.nl uit handen te geven.

Brosis.nl heeft voor Camping de Bosrand een nieuwe website gemaakt die simpel te onderhouden is met ons Site to Edit CMS. Agenda, nieuws en foto's kunnen snel aangepast worden en zijn meteen zichtbaar. Door de responsive vormgeving is de website ook goed toegankelijk via mobiele apparaten.

Nieuwe website Lach en Geniet

30-06-2017

Brosis.nl heeft voor Lach en Geniet een leuke website ontwikkeld die simpel bijgewerkt kan worden met ons Site to Edit website beheer systeem. Je wil natuurlijk niet onnodig veel tijd spenderen om je website up-to-date te houden.

Nieuwe website Wifitenne.com

28-06-2017

Wifi op de camping, bungalowpark, haven of hotel is een eis van steeds meer gasten. De laptop hoort tegenwoordig net zozeer bij de kampeeruitrusting als het afwasteiltje.

Brosis.nl heeft voor Wifitenne.com een nieuwe, responsive website ontwikkeld onder het Site to Edit CMS. Door het Site to Edit CMS is de website simpel te onderhouden. Voor de klanten van Wifitenne.com is er een gebruiksvriendelijke FAQ pagina gemaakt.

Security nieuws WannaCry ransomware uitbraak

21-06-2017

Het stof is inmiddels neergedaald na de wereldwijde WannaCry ransomware uitbraak van afgelopen maand. Als ESET-klant was u vanaf het begin beschermt tegen deze vorm van ransomware.

Security Alert - WannaCryptor Ransomware

12-05-2017

Afgelopen vrijdag, 12 mei 2017,  werden verschillende organisaties wereldwijd getroffen door ransomware met de variantnaam WannaCry / WannaCrypt0r.20. Deze ransomware gebruikt een kwetsbaarheid in een onderdeel van Windows om zichzelf te verspreiden en kan een systeem infecteren zonder interactie van een gebruiker.

Nieuwe website Molenaar Deco Finish

28-04-2017

Karien en Kim Molenaar, moeder en dochter, runnen al een aantal jaren het bedrijf Molenaar Deco Finish in Nijverdal. De showroom is elke dinsdag geopend van 9.30 uur tot 17.00 uur, maar er kan 24/7 worden besteld via de nieuwe responsive website met webshop.

Nieuwe website Bouwbedrijf Pos en Zanoli

21-04-2017

Bouwbedrijf Pos & Zanoli heeft al sinds 1960 een stabiele historie. Door hun ervaringen, kennis, vakmanschap en bereidheid tot samenwerking zijn ze een vertrouwd adres in de stad Utrecht en haar omgeving. Brosis.nl heeft voor Pos & Zanoli de website gebouwd.

Nieuwe website de Schuurmanhoeve

07-04-2017

De Schuurmanhoeve fokt Mini Appaloosa's. Dit zijn paardjes die ca 80 tot 100 cm hoog worden (stokmaat). Om deze paardjes snel en goed op het internet te presenteren hebben wij een nieuwe Site to Edit CMS website gebouwd.

Nieuwe website DTC 07

25-03-2017

Voetbalvereniging DTC '07 uit Lattrop en Tilligte was op zoek naar een website die snel, simpel en goed te onderhouden is met een koppeling naar de KNVB informatie.

Nieuwe sjabloon GSM Wonen

11-03-2017

Voor de website van GSM Wonen en Slapen heeft Brosis.nl een nieuw sjabloon ontworpen. De vormgeving van deze Site to Edit CMS-website kan vervangen worden zonder dat de gehele website opnieuw opgebouwd moet worden.