SSL: Google waarschuwt, voor 1 juli 2018 een SSL certificaat of anders

05-04-2018

Onlangs heeft google aangekondigd dat de update van Google Chrome op 1 juli 2018 alle websites die geen gebruikmaken van een SSL certificaat, als onveilig gaat weergeven aan de bezoeker. Er zal dan duidelijk met rode letters in de adresbalk komen te staan “Niet veilig”.

.eu domeinnaam aanbieding

01-02-2018

Wij hebben voor de .eu domeinnaam een leuke actie voro elkaar weten te krijgen. Registreer een nieuwe .eu domeinnaam het eerste jaar voor slechts € 3,00!

Nieuwe actie .nl

19-01-2018

De komende maanden kunnen jullie nog steeds genieten van de extra lage prijs voor een .nl domeinnaam. Het eerste jaar slechts € 5,00 zowel voor een nieuwe domeinnaam als een verhuizing naar ons toe.

Weer spookfacturen NL Domein Host

15-01-2018

Net als voorgaande jaren krijgen wij ook momenteel weer veel meldingen over spookfacturen van NL Domein Host.

Prettige Kerstdagen en een Gezond en Gelukkig 2018.

22-12-2017

Brosis.nl, Jenny en Richard Hilberink willen iedereen bedanken voor de leuke samenwerking in 2017. Wij hopen jullie ook in 2018 weer van dienst te kunnen zijn en wensen iedereen prettige feestdagen en een gelukkig, maar vooral gezond 2018 toe!

Nieuwe versie Site to Edit CMS

01-11-2017

Wij hebben een nieuwe versie van SIte to Edit CMS gelanceerd, versie 2017.3.15. In deze versie zitten een aantal zichtbare en niet zichtbare verbeteringen.

Populaire software CCleaner geinfecteerd met malware

18-09-2017

CCleaner, een populair programma om de pc mee op te schonen, is afgelopen maand door Cybercriminelen voorzien van kwaadaardige software. Hierdoor hebben de Cybercriminelen mogelijk toegang gekregen tot miljoenen apparaten.

Nieuwe website voor Haarhuis Generatoren

14-09-2017

Brosis.nl maakte voor haarhuis-generatoren.nl een geheel nieuwe vormgeving. De website is responsive gebouwd zodat deze ook gebruiksvriendelijk voor je telefoon, ipad of tablet is en maakt gebruik van een Comodo SSL cerificaat voor een versleutelde verbinding.
 

Nieuwe website Van Der Vegt LBT

28-08-2017

Brosis.nl heeft voor Van der Vegt LBT een geheel op maat gemaakte website gerealiseerd. Deze website is responsive (geschikt voor smartphone en ipad / tablet) gebouwd en natuurlijk gemakkelijk zelf te onderhouden met ons Site To Edit CMS. De seo teksten zijn geschreven door onze eigen tekstschrijvers.

Let Op! Spookfacturen Office 365

01-08-2017

Er gaan momenteel weer veel spookfacturen in de ronde. Fraudehelpdesk maakt momenteel melding van een spookfactuur betreffende Office 365. 

Nieuwe website Camping de Bosrand

05-07-2017

Voor onze camping hebben we Brosis.nl benaderd om onze website te maken. Na een persoonlijk gesprek en een rondleiding over ons vakantiepark, wat Richard en Jenny zelf voorstelden, hebben wij besloten de website aan Brosis.nl uit handen te geven.

Brosis.nl heeft voor Camping de Bosrand een nieuwe website gemaakt die simpel te onderhouden is met ons Site to Edit CMS. Agenda, nieuws en foto's kunnen snel aangepast worden en zijn meteen zichtbaar. Door de responsive vormgeving is de website ook goed toegankelijk via mobiele apparaten.

Nieuwe website Lach en Geniet

30-06-2017

Brosis.nl heeft voor Lach en Geniet een leuke website ontwikkeld die simpel bijgewerkt kan worden met ons Site to Edit website beheer systeem. Je wil natuurlijk niet onnodig veel tijd spenderen om je website up-to-date te houden.

Nieuwe website Wifitenne.com

28-06-2017

Wifi op de camping, bungalowpark, haven of hotel is een eis van steeds meer gasten. De laptop hoort tegenwoordig net zozeer bij de kampeeruitrusting als het afwasteiltje.

Brosis.nl heeft voor Wifitenne.com een nieuwe, responsive website ontwikkeld onder het Site to Edit CMS. Door het Site to Edit CMS is de website simpel te onderhouden. Voor de klanten van Wifitenne.com is er een gebruiksvriendelijke FAQ pagina gemaakt.

Security nieuws WannaCry ransomware uitbraak

21-06-2017

Het stof is inmiddels neergedaald na de wereldwijde WannaCry ransomware uitbraak van afgelopen maand. Als ESET-klant was u vanaf het begin beschermt tegen deze vorm van ransomware.

Security Alert - WannaCryptor Ransomware

12-05-2017

Afgelopen vrijdag, 12 mei 2017,  werden verschillende organisaties wereldwijd getroffen door ransomware met de variantnaam WannaCry / WannaCrypt0r.20. Deze ransomware gebruikt een kwetsbaarheid in een onderdeel van Windows om zichzelf te verspreiden en kan een systeem infecteren zonder interactie van een gebruiker.Waarom Brosis.nl

Ervaring sinds 1998 in het bouwen en hosten van internet sites en IT diensten.

Alles onder één dak

Bij Brosis.nl vindt u alle oplossingen voor uw website, IT en marketing.

 Persoonlijke service

U kunt rekenen op de beste support, de laatste kennis en inspiratie op het gebied van hosting, design en IT.

20 jaar ervaring

Brosis.nl heeft sinds 1998 ervaring in webdesign, hosting, reclame en IT diensten.