SPF-record: Bescherm je domein tegen spammers

05-03-2024

SPF staat voor Sender Policy Framework. Het is een TXT-record in je DNS-instellingen dat bepaalt wie namens jouw domeinnaam e-mails mag versturen. Dit helpt om spammers te weren die jouw domeinnaam misbruiken om valse e-mails te versturen.

E-mails geblokkeerd door Google & Yahoo? Nieuwe regels vereisen actie!

01-02-2024

Vanaf april 2024 gaan Google en Yahoo e-mails actief weigeren die niet voldoen aan de nieuwe SPF, DKIM en DMARC regels. Dit heeft grote gevolgen voor jouw e-mailverkeer, inclusief e-mails vanuit je mailbox, website, marketingplatformen en facturatiesoftware.

Prettige feestdagen!

22-12-2023

Brosis.nl, Jenny en Richard Hilberink willen iedereen bedanken voor de leuke samenwerking in 2023. Wij hopen jullie ook in 2024 weer van dienst te kunnen zijn en wensen iedereen prettige feestdagen en een gelukkig, maar vooral gezond 2024 toe!

Onbegrensde mogelijkheden met Microsoft 365 business licenties!

30-08-2023

Laat je bedrijf groeien met Microsoft 365. Het is de manier waarmee Microsoft zijn Business licenties in de markt probeert te zetten. Wij bieden verschillende licentieniveaus aan, waaronder Basic, Standard en Premium. Maar hoe weet je nu welk licentieniveau het beste bij jouw business past op dit moment. Waar moet je op letten bij de aanschaf van een van deze licenties? Welke voordelen bieden zij en waar liggen de verschillen? In deze blogpost zetten we de drie Microsoft 365 Business licenties in the spotlight en bespreken we alles wat moet je weten om een dergelijke licentie aan te schaffen.

Versterk Je Communicatie met VoIP: Ontdek De Voordelen Van Brosis.nl's

07-08-2023

In de hedendaagse zakenwereld, waar effectieve communicatie cruciaal is, presenteert Brosis.nl een revolutionaire oplossing: Voice over Internet Protocol (VoIP). Met twee VoIP-centrales staat Brosis.nl klaar om jouw communicatiebehoeften te transformeren en je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

Hoe Kies je de Perfecte Vrije Domeinnaam: Tips en Inzichten

14-07-2023

Een domeinnaam is veel meer dan zomaar een webadres. Het is de digitale identiteit van je website en een belangrijk onderdeel van je online aanwezigheid. In deze blogpost zullen we je begeleiden bij het kiezen van de perfecte vrije domeinnaam, inclusief waarom dit cruciaal is voor je online succes en hoe het je e-mailmarketing kan beïnvloeden.

Waarom het updaten van WordPress essentieel is voor je website

21-06-2023

Het updaten van WordPress en het hebben van een onderhoudsovereenkomst bij Brosis.nl zijn essentieel voor een veilige en goed presterende website. Door regelmatig updates uit te voeren, bescherm je je website tegen beveiligingsrisico's, verbeter je de functionaliteit en zorg je voor compatibiliteit met externe componenten. Met een onderhoudsovereenkomst bij Brosis.nl profiteer je van continue ondersteuning, tijdbesparing en gemoedsrust, terwijl potentiële problemen en downtime worden voorkomen. Investeer in de zorg voor je WordPress-website en geniet van een betrouwbare online aanwezigheid.

Waarom een e-mailadres met eigen domeinnaam beter is dan gratis mail

11-04-2023

Een professioneel e-mailadres is iets wat vaak over het hoofd wordt gezien bij het opzetten van een website. Veel mensen gebruiken een gratis mailadres zoals Gmail of Yahoo, om hun zakelijke e-mails te versturen. Maar wist je dat een e-mailadres met een eigen domeinnaam veel voordelen biedt ten opzichte van een gratis mailadres? In deze blogpost leggen we uit waarom dat zo is.

Waarom je website een SSL-certificaat nodig heeft

17-03-2023

Als je online iets wilt kopen of persoonlijke gegevens wilt invullen op een website, let je dan op het slotje bij de adresbalk? Dit kleine symbooltje kan namelijk veel betekenen voor de veiligheid van je website en je bezoekers.

In dit artikel leggen we uit wat een SSL-certificaat is, waarom het belangrijk is voor je website en hoe je er een kunt krijgen.

Verbeter je lokale vindbaarheid met Google Mijn Bedrijf

01-02-2023

Je kent het wel, je bent op zoek naar een leuke bar, goed restaurant, een autogarage of een notaris en je gebruikt Google om je het juiste bedrijf te laten vinden.

Dus wat doen jouw potentiële klanten? Hoe vinden mensen jóuw organisatie? Juist. Via Google.

Zo herken je phishing e-mails

17-10-2022

Iedereen heeft wel eens een phishing e-mail ontvangen. Het klikken op een schadelijke link of openen van een malafide bestand kan grote gevolgen hebben. Het is belangrijk dat je een phishing e-mail herkent, verdachte pogingen rapporteert en dat je anderen hierop wijst.

Microsoft stopt met basic authentication

01-10-2022

Onlangs deed Microsoft een belangrijke mededeling: per 1 oktober 2022 stopt basic authentication in Exchange Online voor alle accounts. Dit houdt in dat er geen gebruik meer kan worden gemaakt van authenticatieprotocollen zoals POP, IMAP en Exchange Remote PowerShell.

Veel organisaties maken, bewust of onbewust, nog gebruik van deze verouderde authenticatiemethode. Zorg ervoor dat je bedrijfsprocessen niet plotseling stoppen met werken op 1 oktober en stap op tijd over.

Vakantie bericht gedeeld postvak Microsoft 365

27-06-2022

Wij krijgen de laatste tijd veel vragen of er een automatisch antwoord verzonden kan worden voor een gedeeld postvak (shared mailbox) in Microsoft 365. Goed nieuws: dit kan!

Afwezigheidsmelding e-mail bij vakantie tips en voorbeelden

20-06-2022

Ga je op vakantie dan is het handig om je klanten te laten weten dat je er een paar dagen niet bent. Dit kun je het snelste doen via een auto reply functie. Deze kun je instellen via Direct Admin of, als je gebruik maakt van Microsoft 365 via outlook.

Oplichters actief; HSI Domein stuurt misleidende factuur

23-06-2022

Vandaag krijgen we van meerdere klanten te horen dat ze een misleidende factuur van het bedrijf 'HSI Domein en Hosting Service' in hun mailbox gekregen hebben, met als onderwerp 'Domeinregistratie voor 2022 / 2023'. Deze factuur is niet van ons afkomstig, trap hier dus niet in!Waarom een CMS van Brosis.nl

Ervaring sinds 1999 in het bouwen en hosten van internet sites en IT diensten.

Alles onder één dak

Bij Brosis.nl vindt u alle oplossingen voor uw website, IT en marketing.

 Persoonlijke service

U kunt rekenen op de beste support, de laatste kennis en inspiratie op het gebied van hosting, design en IT.

Ruim 20 jaar ervaring

Brosis.nl heeft sinds 1999 ervaring in webdesign, hosting, reclame en IT diensten.