Brosis.nl webdesign uit Twente

Wij bouwen al websites sinds 1999

Uw website laten maken door Brosis.nl heeft als voordeel dat wij beschikken over een jarenlange ervaring en kennis waar u gebruik van kunt maken. U bespaart hiermee veel tijd en kosten.

Ons webdesign stappenplan:

  • Wensen bespreken
  • Design bedenken
  • Teksten schrijven
  • Ontwikkelen en bouwen
  • Website hosten
  • Onderhoud
  • Optimalisatie Google en addwords

Uw wensen bespreken? Neem vrijblijvend contact op met ons.


Webdesign - het uiterlijk van uw website telt!

Onderzoek wijst uit dat de klant (zowel zakelijk als particulier) sterk behoefte heeft aan bevestiging van begrippen als ‘kwaliteit’, ‘service’ en ‘betrouwbaarheid’. Om uw doelgroep duidelijk te maken dat juist u de juiste partner voor hen bent, is het van belang dat uw bedrijf een solide en consistente uitstraling heeft door weloverwogen communicatiestrategie en webdesign.

De bezoeker staat bij het design van een website centraal

Bij de ontwikkeling en design van een website stelt Brosis.nl altijd uw bezoeker centraal. Webdesign technieken, programmatuur etc. zijn allen ondergeschikt hieraan. Nadat wij in nauw overleg met u de informatiebehoefte van uw doelgroep hebben vastgesteld, beginnen wij als eerste met een vormgeving te bedenken.

Kosten website maken
 

Het maken van een website is maatwerk en daar kunnen wij niet zomaar een prijs aan koppelen. Natuurlijk maken wij graag een offerte op maat.

U heeft al een Site to Edit CMS website vanaf € 29,00 per maand inclusief hosting, support en onderhoud!

Website teksten SEO

Een goede website staat of valt met de juiste informatie. De juiste tekst trekt voor u nieuwe klanten aan.

Natuurlijk kunt u deze teksten zelf schrijven, maar u kunt ze ook door de professionals van Brosis.nl laten maken of herschrijven.

De tekstschrijvers bij Brosis.nl zorgen voor een duidelijk en helder verhaal op uw website zodat deze geheel SEO vriendelijk is.

Website vertalingen

Doet u zaken in het buitenland, of bent u van plan uw onderneming naar het buitenland uit te breiden? Of wilt u dat uw onderneming een meer internationale uitstraling krijgt?

Dan adviseren wij u een professionele vertaling van uw website naar de moedertaal van uw (toekomstige) klanten. Voor al onze websitevertalingen vanuit het Nederlands naar het Engels, Duits en Frans werken wij samen met Anne Marie Westra van EPLÚ Management Support, onze partner op het gebied van internationale communicatie.

Waarom Brosis.nl Webdesign

Ervaring sinds 1999 in het bouwen en hosten van internet sites en IT diensten.

Alles onder één dak

Bij Brosis.nl vindt u alle oplossingen voor uw website, IT en marketing.

 Persoonlijke service

U kunt rekenen op de beste support, de laatste kennis en inspiratie op het gebied van hosting, design en IT.

Ruim 20 jaar ervaring

Brosis.nl heeft sinds 1999 ervaring in webdesign, hosting, reclame en IT diensten.