Onze plus punten

  • wij nemen graag de tijd voor u
  • de meeste diensten onder één dak
  • wij werken met de modernste technieken
  • wij kunnen het gehele website onderhoud overnemen
  • ons team staat voor u klaar als u er even niet uitkomt
  • ook buiten onze reguliere openingstijden kunnen wij afspreken
  • lekkere Agust koffie van Il-limone

Internet heeft zich inmiddels ontpopt tot een volwassen en veelgebruikt communicatie- en distributie- medium en is vrijwel niet meer weg te denken op de markt. Om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die internet biedt, is het van groot belang dat uw website weloverwogen ontworpen en opgezet wordt. Brosis.nl zorgt voor het juiste website design!

Webdesign - het uiterlijk van uw website telt!

Onderzoek wijst uit dat "de klant” (zowel zakelijk als particulier) sterk behoefte heeft aan bevestiging van begrippen als ‘kwaliteit’, ‘service’ en ‘betrouwbaarheid’. Om uw doelgroep duidelijk te maken dat juist u de juiste partner voor hen bent, is het van belang dat uw bedrijf een solide en consistente uitstraling heeft door weloverwogen communicatiestrategie en webdesign.

De bezoeker staat bij het design van een website centraal

Bij de ontwikkeling en design van een website stelt Brosis.nl altijd uw klant / bezoeker centraal. Webdesign technieken, programmatuur etc. zijn allen ondergeschikt hieraan (dat deze perfect dienen te zijn is voor ons als vanzelfsprekend). Nadat wij in nauw overleg met u de informatiebehoefte van uw klanten en doelgroep hebben vastgesteld, beginnen wij dan ook als eerste met een sjabloon design, of eenvoudig weg ‘het plaatje dat men uiteindelijk te zien krijgt op internet’.

Kosten website bouwen

Het bouwen van een website is maatwerk en daar kunnen wij niet zomaar een prijs aan koppelen. Natuurlijk maken wij graag een offerte op maat. U heeft al een Site to Edit website vanaf € 29,00 per maand all in!

Meer informatie over onze webdesign diensten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.