Ons Site to Edit CMS heeft al een uitgebreide webshop functie met klanten management, betaalmogelijkheden als ideal en paypall, voorraadsysteem en facturatie. Maar soms zijn de wensen nog groter als wij standaard kunnen bieden.

Brosis.nl is er in geslaagd om het Bronzen partnerschap met SEOshop binnen te halen voor klanten die nog meer willen dan onze Site to Edit shop. SEOshop is vanaf 2008 op de markt en bied een robuuste oplossing voor online shops in heel Europa. Onder andere Philips, National Geographic, Van Gogh Museum en dance4life maken gebruik van dit zeer uitgebreide webshop systeem.

SEOshop biedt als extra mogelijkheden:

SEOshop geloofd er sterk in dat iedereen moet doen waar hij of zij goed in is. Hierom heeft SEOshop een partnernetwerk gecreëerd zodat zij zelf bezig kan zijn met het ontwikkelen en onderhouden van de webshop software. Brosis.nl kan als partner helpen met het opzetten van de SEOwebshop, het aanpassen van de templates (maatwerk design), het schrijven van teksten, koppelen van bestaande systemen en het e.v.t. maken van maatwerk software.

Wilt u meer informatie over de SEOshop mogelijkheden of misschien een demonstratie? Neem dan gerust contact met ons op of vraag hier vrijblijvend een 14 dagen demo account aan.

Waarom Brosis.nl

Ervaring sinds 1999 in het bouwen en hosten van internet sites en IT diensten.

Alles onder één dak

Bij Brosis.nl vindt u alle oplossingen voor uw website, IT en marketing.

 Persoonlijke service

U kunt rekenen op de beste support, de laatste kennis en inspiratie op het gebied van hosting, design en IT.

Ruim 20 jaar ervaring

Brosis.nl heeft sinds 1999 ervaring in webdesign, hosting, reclame en IT diensten.