Met Office 365 krijg u alle nieuwste Office-toepassingen en nog meer!

Onze plus punten

  • wij nemen graag de tijd voor u
  • de meeste diensten onder één dak
  • wij werken met de modernste technieken
  • wij kunnen het gehele website onderhoud overnemen
  • ons team staat voor u klaar als u er even niet uitkomt
  • ook buiten onze reguliere openingstijden kunnen wij afspreken
  • lekkere Agust koffie van Il-limone

Kosten besparen en efficiency verbeteren met Microsoft Office 365.

Wat is Office 365 voor bedrijven?

Het Nieuwe Werken? Daar is eigenlijk niets nieuws meer aan. Het Nieuwe Werken is namelijk gisteren al begonnen. Veel van de bedrijven in Nederland zijn inmiddels overgeschakeld op een centraal gehoste IT infrastructuur, waardoor er altijd en overal gewerkt kan worden. 

Overal kunt u werken

Met Office 365 van Microsoft kunt u overal werken, als u maar de beschikking heeft over internet en een compatible device zoals pc, mac, ipad, tablet of smartphone. Deze online services stellen u in staat om zeer eenvoudig een IT infrastructuur in "the cloud" aan te bieden aan bijvoorbeeld vertegenwoordigers, wijkverpleegsters, accountmanagers etc zonder dat u wederom enorm moet investeren in IT infrastructuur.

Zo kunt u met collega's de agenda's delen, email beheren, samenwerken aan documenten. Met maar liefst 1 TB aan opslag ruimte per gebruiker is er meer dan voldoende ruimte beschikbaar voor een bovengemiddelde gebruiker.

Overstappen op Office365

De primaire reden om over te stappen op Microsoft Office 365 is het beheersen van kosten met behoud van functionaliteit. Office 365 stelt u zeer eenvoudig in staat om de huidige IT infrastructuur te ontsluiten naar de medewerkers. Zij zijn dan in staat om met bijna elk mobiel device (smartphone, ipad, laptop etc) te kunnen communiceren met kantoor.

Wat kan Brosis.nl voor u betekenen

Brosis.nl is als Microsoft Office 365 partner gespecialiseerd om met u de mogelijkheden van Office 365 tot in detail uit te werken, waardoor u binnen afzienbare tijd volledig of gedeeltelijk “in the cloud” aan het werk bent. Hierdoor kunt u zich weer richten op het meeste elementaire onderwerp binnen de organisatie, namelijk ondernemen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Probeer office 365 Business Premium 30 dagen gratis voor 25 gebruikers! Klik hier.