Brosis.nl Marketing Geesteren

Als all-in-one marketingbureau beschikt Brosis.nl over alle disciplines om uw communicatieactiviteiten in te vullen. Wij ondersteunen uw bedrijf bij het bepalen van de uitstraling van uw bedrijf en de marketing die daarbij hoort.

Brosis.nl verdiept zich in uw doelgroep en ontwerpt uw logo, huisstijl, brochure, advertenties en een website die daarbij past. Natuurlijk zorgen onze copywriters voor pakkende teksten. Hierdoor ontstaat de juiste aandacht en bekendheid voor uw product of dienst!

De werkwijze van Brosis.nl

Twentse nuchterheid is misschien wel de beste omschrijving van onze werkwijze. Geen oeverloze discussies en vergaderingen over hoe en wat, maar knopen doorhakken en doeltreffend aan de slag gaan. Met de kennis en expertise van Brosis.nl op gebied van communicatie vinden we samen met u in korte tijd de juiste stijl. Met onze persoonlijke benadering werken wij op een directe en servicegerichte manier, voor een redelijke prijs. Dat is de kracht van Brosis.nl!

Onze marketingdiensten:

Als organisatie wilt u een zo goed mogelijke indruk achter laten bij uw doelgroep. Een uitstraling dat past bij uw imago. Een goede huisstijl is daarvoor van belang: de uitstraling van je bedrijf!

  • Wie bent u en wat zijn uw doelgroepen.
  • Visuele weergave: welke kleuren, typografie, lay-out, het logo en de pay-off past het beste bij uw uitstraling.
  • Implementatie: de huisstijl wordt doorgevoerd op het drukwerk, verpakkingen, bewegwijzering, auto’s, advertenties bedrijfskleding en digitale media zoals Facebook, Instagram, Twitter en uw website.
  • Bewaking: het belangrijkste punt maar het vaakst vergeten is de bewaking van de huisstijl. Gebruikt iedereen wel het juiste logo, lettertype en kleuren?
  • Evaluatie: regelmatig evalueren wij of de huisstijl nog actueel is, of dat er aanpassingen nodig zijn.

Afspraakkaartjes Tandartspraktijk GeesterenVisitekaartjes Dierplaag ControlVisitekaartjes Het nieuwe kijken en doenMBG Diensten

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Waarom Brosis.nl

Ervaring sinds 1998 in het bouwen en hosten van internet sites en IT diensten.

Alles onder één dak

Bij Brosis.nl vindt u alle oplossingen voor uw website, IT en marketing.

 Persoonlijke service

U kunt rekenen op de beste support, de laatste kennis en inspiratie op het gebied van hosting, design en IT.

20 jaar ervaring

Brosis.nl heeft sinds 1998 ervaring in webdesign, hosting, reclame en IT diensten.