Scam Alert spam-mails voor verlenging domeinnaam

geplaatst op: 30-11-2021

Wij krijgen de afgelopen tijd weer meldingen van spam-mails met een aanbieding voor verlenging van een domeinnaam. Een van de bedrijven die erg actief klanten benadert is Trademark Benelux die onder meerdere namen contact opneemt. Zij hebben echter de domeinnaam niet in beheer, want die staat bij ons. Door u een verwarrende e-mail te sturen hoopt men u over te kunnen halen om de domeinnaam bij hen onder te brengen.

Dit soort mails kunt u het beste meteen weggooien. Als een domeinnaam bij ons op automatisch verlengen staat zullen wij deze altijd verlengen en u na de verlenging een factuur sturen. Mocht u nog twijfelen of een e-mail bij ons vandaan komt, of heeft u nog vragen, aarzel niet om te bellen naar 0546 632471 of ons te mailen.

Er zijn ook bedrijven die proberen u bang te maken met de melding dat iemand anders (bijvoorbeeld) de .com-versie van uw .nl-domeinnaam wil registreren, en dat u deze domeinnaam snel via hen moet vastleggen. Ook hier zijn de aangeboden prijzen vele malen hoger dan onze prijzen.

Bij vragen of zorgen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bron: opgelicht.avrotros.nl

Waarom een CMS van Brosis.nl

Ervaring sinds 1999 in het bouwen en hosten van internet sites en IT diensten.

Alles onder één dak

Bij Brosis.nl vindt u alle oplossingen voor uw website, IT en marketing.

 Persoonlijke service

U kunt rekenen op de beste support, de laatste kennis en inspiratie op het gebied van hosting, design en IT.

Ruim 20 jaar ervaring

Brosis.nl heeft sinds 1999 ervaring in webdesign, hosting, reclame en IT diensten.