Oplichters actief; HSI Domein stuurt misleidende factuur

geplaatst op: 23-06-2022

Oplichters actief; HSI Domein en Hosting Service stuurt misleidende factuur voor domeinregistratie.

Vandaag krijgen we van meerdere klanten te horen dat ze een misleidende factuur van het bedrijf 'HSI Domein en Hosting Service' in hun mailbox gekregen hebben, met als onderwerp 'Domeinregistratie voor 2022 / 2023'. Deze factuur is niet van ons afkomstig, trap hier dus niet in!

De factuur in de bijlage wekt de indruk dat je € 189,70 moet betalen voor domeinregistratie; al staat er geen domeinnaam op de factuur vermeld. Dit bedrag zou je dan over moeten maken aan een Spaans rekeningnummer. Hoewel de bijlage zelf toch echt 'Factuur' heet, staat er het volgende in de kleine lettertjes:

Let op! dit is een aanbieding en geen factuur, betaling van deze aanbieding wordt beschouwd als opdrachtbevestiging. Mocht tijdige betaling uitblijven vervalt onze dienstverlening en verblijft de domeinextentie opkoopbaar voor derden

In werkelijkheid ga je dus in op een aanbieding en betaal je niet voor je domeinregistratie. Daarnaast zit je waarschijnlijk vast aan jaarlijkse torenhoge kosten.

Onze facturen zijn te herkennen aan de afzender (Brosis.nl) en ons logo. De facturen zijn ook altijd te vinden in ons klantenportaal. Mocht je twijfelen aan de echtheid van een factuur, neem dan gerust contact met ons op.

Waarom SSL certificaten van Brosis.nl

Ervaring sinds 1999 in het bouwen en hosten van internet sites en IT diensten.

Alles onder één dak

Bij Brosis.nl vindt u alle oplossingen voor uw website, IT en marketing.

 Persoonlijke service

U kunt rekenen op de beste support, de laatste kennis en inspiratie op het gebied van hosting, design en IT.

Ruim 20 jaar ervaring

Brosis.nl heeft sinds 1999 ervaring in webdesign, hosting, reclame en IT diensten.