Comodo CA heet per 1 november Sectigo

geplaatst op: 01-11-2018

Een nieuwe naam voor Comodo maar dezelfde goede oplossingen. Comodo heet vanaf nu Sectigo!

Wat veranderd er

De bedrijfs-, product- en merknaam is gewijzigd van Comodo CA naar Sectigo. Vanaf nu heten bijvoorbeeld Comodo SSL; Sectigo SSL en een Comodo PositiveSSL; Sectigo PositiveSSL.

De root certificaten en hiermee de browserondersteuning wijzigen niet. Alle uitgegeven certificaten behouden gewoon hun geldigheid. Sectigo heeft dezelfde certificaten en prijzen als de oude Comodo certificaten.

Sectigo Trust Seal

Het Sectigo (voorheen Comodo) Trust Seal is een visuele indicator die toont dat een website veilig is en de identiteit van de eigenaar van de website legitiem is. Dit geeft bezoekers een duidelijk signaal dat ze hun persoonlijke gegevens veilig kunnen invullen, en dat deze alleen gedeeld worden met de eigenaar van de website.

Sectigo Trust Seal installatie

Het Trust Seal bestaat uit een afbeelding en een HTML code. De code genereert een interactief logo dat de informatie uit het certificaat weergeeft. De HTML code werkt alleen als er een Sectigo (Comodo) certificaat op de website is geïnstalleerd.

Kopieer een van onderstaande afbeeldingen door rechts te klikken op de afbeelding en te kiezen voor 'Opslaan als.'
Upload de afbeelding naar je webserver.

Voeg de HTML code toe aan de code van de website.

Trust Seal afbeelding


Sectigo Trust Seal small


Sectigo Trust Seal medium


Sectigo Trust Seal large

Trust Seal Code


<a href="https://sectigo.com/trust-seal" style="font-family: arial; font-size: 10px; color: #212121; text-decoration: none;"><img src="https://sectigo.com/images/seals/sectigo_trust_seal_sm.png" srcset="https://sectigo.com/images/seals/sectigo_trust_seal_sm.png, https://sectigo.com/images/seals/sectigo_trust_seal_sm_2x.png 2x" width="82" height="32" alt="Protected by Sectigo SSL" border="0" /></a><div style="font-family: arial;font-weight:bold;font-size:15px;color:#86BEE0;"><a href="https://sectigo.com" style="color:#86BEE0; text-decoration: none;">SSL Certificate</a></div>

Wat is de aanleiding?

Vorig jaar is de certificaten divisie van Comodo overgenomen door Fransisco partners. De certificaten divisie heet sindsdien Comodo CA (Certificaton Authority), terwijl het oorspronkelijke Comodo als Comodo Cyber Security verder is gegaan met het aanbieden van cyber security diensten zoals cWatch. Beide organisaties zijn actief in dezelfde markt, hierdoor is het afgelopen jaar gebleken dat er voor het publiek teveel verwarring onstaat tussen Comodo en Comodo CA. Daarom is er voor gekozen verder te gaan met een nieuwe naam, huisstijl en een iets bredere focus. Sectigo, met als tagline 'Secure today - seize your tomorrow' gaat zich focussen op 'security on the go', door het bieden van een volledig platform voor alle producten, in plaats van alleen SSL certificaten en digitale handtekeningen. Zo is onlangs de IoT PKI Manager gelanceerd.

Meteen een Sectigo SSL bestellen? Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op. 

Waarom Brosis.nl

Ervaring sinds 1999 in het bouwen en hosten van internet sites en IT diensten.

Alles onder één dak

Bij Brosis.nl vindt u alle oplossingen voor uw website, IT en marketing.

 Persoonlijke service

U kunt rekenen op de beste support, de laatste kennis en inspiratie op het gebied van hosting, design en IT.

Ruim 20 jaar ervaring

Brosis.nl heeft sinds 1999 ervaring in webdesign, hosting, reclame en IT diensten.