Haringparty Twente

geplaatst op: 18-06-2016

Op uitnodiging van Ondernemers in Bedrijf regio Almelo, zijn Richard en Jenny afgelopen vrijdag (17 juni) aanwezig geweest op de eerste Haringparty Twente. Het evenement werd gehouden op de prachtige locatie Openluchttheater in Hertme. Bij de haringparty gaat het natuurlijk om de “hollandse nieuwe” te proeven. En eerlijk is eerlijk: de Hollandse nieuwe smaakt ook dit jaar weer voortreffelijk.

De haringparty Twente was gekoppeld aan een goed doel. Dit jaar is dat Stichting kans voor een Kind. Wij kwamen al snel na binnenkomst in gesprek met Willem Hoevers, één van de medeoprichters van deze prachtige stichting. Hij vertelde zijn verhaal over zijn eigen ziekte die hij tot nu toe de baas kan blijven. Maar net zo aangrijpend was het verhaal over de kinderen die zij een kans willen geven op geluk.

Stichting Kans voor een Kind vervult namelijk individuele wensen van kinderen uit Twente. Ook in Twente zijn er veel kinderen die het door ziekte of een andere oorzaak niet gemakkelijk hebben. Natuurlijk hebben ook deze kinderen recht op geluk. Kans voor een Kind wil daaraan bijdragen door hartenwensen te vervullen.

Sinds de oprichting in 2002 is Kans voor een Kind stevig gegroeid. Dat geldt voor het aantal wensvervullingen, fundraise-activiteiten en samenwerkingsverbanden met bijvoorbeeld scholen en ziekenhuizen.

De opbrengst van het vaatje Nieuwe Haring dat geveild werd, kwam dan ook ten goede voor deze stichting. Brosis.nl, Jenny en Richard, zijn blij dat zij hebben mee geboden en ook dit goede doel hebben ondersteund. De totale opbrengst van deze avond voor Kans voor een Kind was maar liefst € 5000,00! Hopelijk kunnen hiermee een aantal leuke wensen worden vervuld. 

Wil je de stichting ook ondersteunen? Kijk dan op de website van stichting Kans voor een Kind.

Waarom Brosis.nl

Ervaring sinds 1999 in het bouwen en hosten van internet sites en IT diensten.

Alles onder één dak

Bij Brosis.nl vindt u alle oplossingen voor uw website, IT en marketing.

 Persoonlijke service

U kunt rekenen op de beste support, de laatste kennis en inspiratie op het gebied van hosting, design en IT.

Ruim 20 jaar ervaring

Brosis.nl heeft sinds 1999 ervaring in webdesign, hosting, reclame en IT diensten.