SSL: Google waarschuwt, voor 1 juli 2018 een SSL certificaat of anders

geplaatst op: 05-04-2018

Wij hebben de laatste tijd al veel geschreven over SSL certificaten en hoe belangrijk deze gaan worden. Niet alleen voor de wetgeving, maar ook voor de zoekmachines en webbrowsers.

Google Chrome

Op 8 februari 2018 heeft Google aangekondigd dat de update van Google Chrome op 1 juli 2018 alle websites die geen gebruikmaken van een SSL certificaat, als onveilig gaat weergeven aan de bezoeker. Er zal dan duidelijk met rode letters in de adresbalk komen te staan “Niet veilig”.

Wat doet een SSL certificaat

Een SSL certificaat zorgt voor een versleutelde veilige verbinding tussen bezoeker en de server. Deze verbinding is te herkennen aan het groene hangslotje en https:// in de adresbalk.

Meteen regelen

Brosis.nl kan de meeste SSL certificaten voor u leveren en installeren tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Wij kunnen nagenoeg het gehele aanvraag proces afhandelen zodat je ruim op tijd klaar bent voor de deadline. Hulp nodig? Wij helpen je graag. Bel +31 546632471 of stuur ons een mail via het reactieformulier. Meteen zelf aanvragen kan ook via deze link.

Waarom Brosis.nl

Ervaring sinds 1999 in het bouwen en hosten van internet sites en IT diensten.

Alles onder één dak

Bij Brosis.nl vindt u alle oplossingen voor uw website, IT en marketing.

 Persoonlijke service

U kunt rekenen op de beste support, de laatste kennis en inspiratie op het gebied van hosting, design en IT.

Ruim 20 jaar ervaring

Brosis.nl heeft sinds 1999 ervaring in webdesign, hosting, reclame en IT diensten.