Help, accountinstellingen outlook aanpassen

Help, accountinstellingen outlook aanpassen

Bij een Outlook 365 update in juli / augustus 2018 heeft Microsoft de accountinstellingen verplaatst voor pop3 en imap accounts. Als je een nieuw wachtwoord hebt aangemaakt of overgaat naar een SSL verbinding, dan moet je andere stappen uitvoeren om bij de account gegevens te komen dan voorheen. 

Wij zijn jaren gewend geweest om de e-mail instellingen aan te passen via Bestand - Account - Account instellingen. Echter na deze update krijgen wij dan onderstaand scherm te zien in Outlook 2018.

Hier kunnen wij niet de belangrijkste instellingen aanpassen. Om naar het juiste Outlook 2018 e-mail instellingen scherm te gaan klikken wij nu op: Bestand - Accountinstellingen - Profielen beheren. In het scherm "E-mail configuratie" klik je op de button "E-mailaccounts". Dubbelklik op het gewenste account en je kunt alle instellingen weer aanpassen. 

In dit scherm kunnen we de instellingen als gebruikersnaam, wachtwoord, inkomende en uitgaande mailserver, ssl, poortnummers, etcetera weer aanpassen zoals we gewend zijn. 

Deze help-blog is geschreven door Richard Hilberink. Ondanks de zorgvuldige samenstelling kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuistheden en / of typefouten. Heb je vragen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Waarom Brosis.nl

Ervaring sinds 1998 in het bouwen en hosten van internet sites en IT diensten.

Alles onder één dak

Bij Brosis.nl vindt u alle oplossingen voor uw website, IT en marketing.

 Persoonlijke service

U kunt rekenen op de beste support, de laatste kennis en inspiratie op het gebied van hosting, design en IT.

20 jaar ervaring

Brosis.nl heeft sinds 1998 ervaring in webdesign, hosting, reclame en IT diensten.